Nieuws

Jubileumboekje 'Bloggen voor accountants'

Accountant.nl bestaat precies tien jaar. De reeks opiniebijdragen levert al sinds de start een grote bijdrage aan het succes van de website. Om nieuwe scribenten over de streep te trekken presenteert de site een compact blogboekje.

'Bloggen voor accountants' is de titel van de uitgave, geschreven door Lex van Almelo en Michel Knapen. Eerder schreven zij al een bloggids voor advocaten. “Accountants kunnen vaak goed rekenen, maar staan niet direct bekend om hun mooie verhalen”, aldus de auteurs. De compacte gids moet rekenmeesters helpen bij het schrijven van een blog, voor Accountant.nl, of voor een andere website.

Het boekje biedt aparte hoofdstukken over opiniërend en commercieel bloggen. Als voorbeeld van hoe het moet wordt een recente opiniebijdrage van John Weerdenburg op Accountant.nl door de auteurs ontleed. Ook bevat de gids taal-, stijl- en spellingtips. Houd het simpel, is het belangrijkste devies.

Het boekje 'Bloggen voor accountants' is digitaal beschikbaar als pdf. Een hardcopy exemplaar bestellen kan via een e-mail aan boekhandel@nba.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.