Nieuws

Innovatienetwerk EY krijgt vestiging in Amsterdam

Wavespace, het innovatienetwerk van EY, gaat uitbreiden naar onder meer Amsterdam.

EY wil komend jaar haar innovatienetwerk, Wavespace, flink uitbreiden. EY heeft momenteel in Europa Wavespace-locaties in Berlijn, Londen, Parijs, Madrid en Warschau, maar daar komen acht nieuwe vestigingen bij. De nieuwe vestigingen komen in Amsterdam, Atlanta, Mexico City, New York, Santa Monica (Californië), São Paulo, Trivandrum (India), en Toronto.

EY gebruikt het Wavespace-netwerk om zelf te experimenteren met nieuwe technologieën, maar ook om klanten de mogelijkheid te geven om nieuwe technologie uit te proberen. "Veel mensen geloven in radicale transformatie als dé weg voorwaarts bij het behalen van hun doelen, maar ze weten niet altijd waar ze moeten beginnen", aldus EY.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.