Nieuws

SRA start reeks persoonlijke visies op toekomst accountantskantoor

SRA-bestuurslid Fou-Khan Tsang, tevens bestuursvoorzitter van Alfa accountants en adviseurs, pleit voor het verder kijken dan de grenzen van het eigen vakgebied. Zijn videoboodschap past in een reeks persoonlijke visies, als vervolg op een toekomstverkenning van de SRA.

Tsang pleit er voor om te kijken naar ontwikkelingen in andere sectoren dan de accountancy en daarvan te leren, zoals bijvoorbeeld bij fintech. "Ga ook eens naar een bijeenkomst die niet voor de hand ligt." Ook adviseert hij om nieuwe medewerkers te bevragen naar hun eerste ervaringen binnen een accountantskantoor en daarvan te leren.

De vlog van Fou-Khan Tsang is de eerste van een reeks boodschappen van professionals, die wekelijks individuele invulling geven aan de SRA-visie op het kantoor van de toekomst. De volgende zes visies komen vanuit andere vakgebieden dan de accountancy.

Eerder heeft de SRA zelf al via een reeks blogs en video's de eigen visie op de toekomst van het beroep gepresenteerd.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.