Nieuws

Q-Concepts wint zesde FD Gazelle-award

Q-Concepts Accountancy, Interim en Advies heeft voor de zesde maal op rij een FD Gazellen Award gewonnen in de categorie 'middelgrote ondernemingen'.

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarvoor moet het bedrijf onder meer een omzetgroei van minimaal 20 procent hebben over een periode van drie jaar, en een minimale omzet van 250 duizend euro in het eerste jaar.

Q-Concepts is een landelijk opererend Accountancy, Interim & Advieskantoor met vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Rotterdam en Maastricht. Q-Concepts levert financiële en organisatorische diensten die betrekking hebben op accountancy, interim staffing en advies. Het kantoor focust zich op (groot) mkb en richt zich daarnaast op een aantal specifieke sectoren, waaronder de gezondheidszorg en woningcorporaties.

Gerelateerd

reacties

Reageer op dit artikel

Spelregels debat

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.