Nieuws

CTA nodigt accountantsorganisaties uit voor enquête

SEO Economisch Onderzoek voert in opdracht van de Commissie Toekomst Accountancysector (CTA) een online enquête uit over de wettelijke accountantscontrole onder kantoren met een Wta-vergunning. De uitnodiging tot deelname aan deze enquête is op donderdag 20 juni per e-mail aan alle kantoren met een Wta-vergunning gestuurd, op basis van openbare gegevens.

De enquête behandelt thema's als de structuur van de organisatie, de complexiteit van controles, de kosten van het uitbrengen van offertes en de beschikbaarheid van personeel.

Met dit bericht nodigen SEO Economisch Onderzoek en de CTA kantoren nogmaals uit tot deelname aan deze enquête. De enquête staat open tot en met maandag 8 juli. SEO Economisch Onderzoek en de CTA vragen kantoren die onverhoopt geen uitnodiging tot deelname hebben ontvangen om contact op te nemen via t.belt@seo.nl.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.