Nieuws

Mazars vormt Mazars North America Alliance

Accountantskantoor Mazars start de Mazars North America Alliance. Deze alliantie is een samenwerking van Mazars met vijf andere accountants- en advieskantoren in de Verenigde Staten.

Mazars North America Alliance moet de geografische dekking in Noord-Amerika aanzienlijk vergroten, en geeft volgens Mazars internationale klanten toegang tot 16 duizend professionals van vijf grote accountants- en advieskantoren in de Verenigde Staten en Canada: BKD, Dixon Hughes Goodman, Moss Adams, Plante Moran (Amerikaanse kantoren) en MNP (Canadese kantoor)

Geografisch gezien zullen deze vijf alliantie-organisaties een aanvulling vormen op Mazars USA en Mazars Canada, waarmee Mazars een volledige geografische dekking in Noord-Amerika bereikt. Met deze alliantie bestaat het netwerk van Mazars nu uit 40 duizend professionals wereldwijd: 24 duizend professionals in 89 landen en gebieden binnen de geïntegreerde Mazars partnership, en 16 duizend professionals in de VS en Canada via de nieuwe alliantie.

"Met Mazars North America Alliance vergroot Mazars haar kritische massa om aan de behoeften van grote internationale ondernemingen te voldoen, in een tijd waarin er in Europa een verplichte rotatie van accountantskantoren is en waar het debat over de implementatie van joint audit in het VK relevant is", zegt Ton Tuinier, ceo Mazars Nederland en lid van Mazars Group Bestuur.

Gerelateerd

reacties

Reageer op dit artikel

Spelregels debat

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.