Nieuws

Baker Tilly benoemt nieuwe bestuursvoorzitter

Ronald Hoeksel is per 1 januari 2021 benoemd tot bestuursvoorzitter van Baker Tilly in Nederland en neemt het stokje over van Marcel Huisman.

Hoeksel maakte dertien jaar geleden de overstap van KPMG naar Baker Tilly. Naast zijn werk als auditpartner was hij jarenlang kantoorvoorzitter van de vestiging van Baker Tilly in Zwolle.

Voorzitter raad van commissarissen van Baker Tilly Joke van Lonkhuijzen-Hoekstra: "Als partner en zeer ervaren accountant heeft Ronald een actieve bijdrage geleverd aan de herijking van de strategie als onderdeel van ons veranderprogramma. Die kennis, ervaring en betrokkenheid zijn van grote waarde in zijn rol als voorzitter van het bestuur."

Per 1 januari 2021 bestaat het nieuwe bestuur van Baker Tilly uit Ronald Hoeksel (voorzitter), Ronald Houtveen, Erik Moens en Marco Hoeks. Marcel Huisman was sinds het vertrek van Anneke van Zanen-Nieberg bestuursvoorzitter en was ook even interim bestuursvoorzitter na het vertrek van Arno van der Heijden, in 2017. Huisman verlaat het bestuur en pakt zijn praktijkwerkzaamheden als accountant op de vestiging in Nijmegen weer op.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.