Nieuws

Portret Brenda Westra siert naar haar genoemde foyer

Het eerder toegezegde portret van 'rebel-accountant' Brenda Westra siert sinds kort de foyer van de NBA in Amsterdam.

Op 15 oktober 2020 was het een jaar geleden dat de NBA de foyer van haar kantoor officieel vernoemde naar Brenda Westra. Bij die gelegenheid ontving de beroepsorganisatie symbolisch ook een nog te maken portret van Westra, namens de eerder door haarzelf in het leven geroepen stichting Future Finance.

Het schilderij, gemaakt door kunstenares Marte Röling, heeft inmiddels een passende plaats gekregen in de foyer van de NBA. Door de jongste coronamaatregelen is het portret van Westra nog niet echt door velen te bewonderen, maar hopelijk wordt dat snel anders.

Met de Brenda Westra Foyer eert de NBA deze in oktober 2015 overleden vrouwelijke 'rebel-accountant'; kritisch maar zeer betrokken bij het accountantsvak en een gepassioneerd voorvechtster van vernieuwing.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.