Nieuws

Vitamine A: 'Als mkb-accountant nu ook maatschappelijk werker'

In het kader van Springlevend, de jubileumviering van de NBA, spreekt Vitamine A-host Sven Budding met Steef Visser over de accountant in de mkb-praktijk, zeker in coronatijd een uitdagende rol.

Beluister de Vitamine A-podcast aflevering #11 met Steef Visser.

Steef Visser, voorzitter van de commissie MKB van de NBA en partner bij Visser & Visser, is een van de sprekers tijdens het webinar 'MKB: Balanceren & Laveren', dat op 11 november wordt gehouden. "Als er één onderdeel van de economie wordt getroffen is dat wel het mkb", zegt hij over de coronacrisis.

Accountants moeten ondernemers helpen te zoeken naar manieren om door de crisis te komen. Maar ze moeten ook oog hebben voor de regelgeving om botsingen te voorkomen. Visser voelt zich momenteel vooral een  "maatschappelijk werker", die veel probleemverhalen hoort van zijn mkb-klanten. Lichtpuntjes zijn er gelukkig ook, "maar je moet wel anders denken".

Het online webinar 'MKB: Balanceren & Laveren' wordt gehouden op 11 november, van 16.00-17.15 uur. Gespreksleider is Simone van Trier. Aanmelden is nog mogelijk. Meer informatie is te vinden via nba.nl/springlevend.

De Vitamine A-podcasts zijn te beluisteren via Apple Podcast, Spotify, Google Podcasts, Pocket Casts, Stitcher, Deezer, Overcast en Tune In. Alle afleveringen zijn daarnaast terug te vinden via de podcast-button bovenaan deze website.

Beluister de Vitamine A-podcast aflevering #11 met Steef Visser.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.