Nieuws

Tien inzendingen geselecteerd voor tweede Open Podium Accounttech

De deelnemers aan het tweede NBA Open Podium Accounttech 2020 zijn bekend. De tien meest aansprekende inzenders moeten op 25 juni live pitchen voor publiek bij het online Open Podium event.

Een vertegenwoordiging van de NBA Young Profs heeft samen met het Open Podium-forum tien van de twintig inzendingen geselecteerd. Per inzending zijn punten toegekend of basis van de mate van innovatie binnen de beroepsgroep en de (potentiële) impact op het vakgebied.

Op basis van het ingezonden materiaal (een vragenlijst en een pitch-video) is een indeling gemaakt op categorie/onderwerp. Tijdens het online event op donderdag 25 juni gaan de tien geselecteerde inzendingen live pitchen voor het aanwezige publiek.

Beursplein

Het plenaire gedeelte duurt tot 16.00 uur. Daarna wordt online een 'beursplein' georganiseerd, waarbij het publiek de eigen 'stands' van de inzenders kan bezoeken.

Het forum voor het Open Podium bestaat dit jaar uit Jan Wietsma (bestuurslid NBA), Wendy Groot (bestuurslid NBA Young Profs), Arpad Gerecsey (directeur en chief innovation officer A-Lab Amsterdam), Don Ginsel (Founder Holland FinTech) en Joost van Buuren (professor auditing & assurance Nyenrode Business Universiteit).

Meer informatie en deelname aan het online event is te vinden via de NBA-website. 

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.