Nieuws

Vaststellingsperiode tegemoetkomingen agrarische sector verlengd

De vaststellingsperiode voor de Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw en de Tegemoetkoming fritesaardappeltelers is verlengd. Vaststellen kan tot en met 30 november 2020. Dat meldt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Voor de vaststelling van een tegemoetkoming zijn bewijsstukken nodig, aldus de RVO. Op dit moment zijn die nog niet bekend voor tegemoetkomingen van € 25.000 of meer. Daarom is de vaststellingsperiode voor alle tegemoetkomingen verlengd tot en met 30 november 2020. Op de RVO-site wordt binnenkort gemeldt wanneer ondernemers de vaststelling kunt aanvragen.

Bij een tegemoetkoming van minder dan € 25.000 is vaststellen al wel mogelijk. Dat kan via mijn.rvo.nl. Daar is informatie voorhanden voor de tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw en die voor fritesaardappeltelers.

Komende week volgt de vaststelling voor tegemoetkomingen hoger dan € 25.000 en minder dan € 125.000, zo meldt de RVO. Op de RVO-site wordt meer informatie geboden over de benodigde bewijsstukken. 

Ondernemers die een vaststelling willen aanvragen voor meer dan € 125.000 moeten nog even wachten. Mogelijk zijn extra bewijsstukken nodig als de vaststelling al is aangevraagd. De betrokken ondernemers worden daarover via e-mail geïnformeerd door de RVO.  

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.