Nieuws

Voorzitter weer te gast bij Busy Season Talks

Op dinsdagavond 16 november is NBA-voorzitter Marco van der Vegte opnieuw te gast bij de Busy Season Talks op Clubhouse.

Het doet wellicht denken aan een voetbaltransfer, maar de voorzitter stapt nog niet over van FC NBA naar BST United. Wel kreeg hij bij het voorbereidende gesprek met Arif Dursun en Hakan Koçak, de bedenkers van de ‘huiskamergesprekken voor accountants’, een poloshirt met het beeldmerk van de Busy Season Talks aangeboden.

BusySeasons_MarcovanderVegte_900x590.jpg

Ook in het vorige seizoen spraken de beide hosts van de show met de NBA-voorzitter, die medio december de voorzittershamer doorgeeft aan zijn opvolger. In totaal telt het tweede seizoen van de Busy Season Talks 25 afleveringen, met een korte winterstop. Aanvang van de dinsdagavondsessies op Clubhouse is steeds om 20.00 uur.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.