Nieuws

Visser & Visser op kop in MT1000 2021 Accountancy

Visser & Visser is dit jaar als eerste geëindigd in de categorie Accountancy in de MT1000, de jaarlijkse lijst van duizend beste zakelijke dienstverleners van businessplatform MT/Sprout.

MT/Sprout vroeg 4.095 zakelijke beslissers hun dienstverleners een NPS-score (net promoter score) te geven en te beoordelen op klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Visser & Visser kwam daarbij als eerste uit de bus, met als enige kantoor een maximale score van 5 sterren op klantgerichtheid. Het kantoor stijgt van plaats vijf en stoot RSM van de troon, dat dit jaar op de negende plaats staat.

Visser & Visser wordt in de lijst gevolgd door mth en DRV op plaats twee en drie. De top 10 wordt gecompleteerd door Deloitte, KPMG, ABAB, Baker Tilly, HLB Van Daal, RSM en Bol. Mth, Visser & Visser en KPMG vormen de top 3 van kantoren met de beste NPS-score.

Beste zakelijke dienstverlener volgens het onderzoek, dat is uitgevoerd door professor Henk Volberda en zijn team van het Amsterdam Centre for Business Innovation, is Whyz Executive Search, gevolgd door Strato en Sales Improvement Group.

Corona

"Je moet zorgen voor tevreden klanten die je bij een onderzoek als dit weten te herinneren", aldus Volberda. "Daarvoor moet je een goed product hebben, klantgericht zijn en zeer efficiënt werken. Slimme bedrijven zijn in staat op al deze terreinen te maximaliseren."

Volgens de hoogleraar komen met name de dienstverleners die digitaal 'volwassen' zijn de coronaperiode goed door. "Natuurlijk zijn er flinke verschillen binnen de branches, maar waar de digitalisering het werken op afstand en de levering van diensten mogelijk maakt, zijn aanbieders heel goed door de crisis gekomen."

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.