Nieuws

KPMG volgens LinkedIn beste werkgever van Nederland

KPMG staat op nummer 1 van de LinkedIn ‘Top Companies List’, een ranglijst met de 25 beste werkgevers van Nederland.

KPMG wordt in de top drie gevolgd door Capgemini en TNO. In de top tien staan ook bedrijven als ING, Unilever en DSM. De andere drie big four kantoren staan ook in de top 25, respectievelijk op plek 10 (PwC), 12 (Deloitte) en 16 (EY).

De ranglijst is samengesteld op basis van big data-analyse, waarbij gekeken is naar data met betrekking tot de loopbaantrajecten van miljoenen professionals in Nederland. "Een lijst met 25 bedrijven waar werknemers hun carrières het beste kunnen ontwikkelen", aldus LinkedIn.

LinkedIn heeft de ranglijst voor het eerst ook in Nederland uitgebracht. In een aantal andere landen  is de ‘Top Companies List’ al langer bekend. De bedrijfsgegevens, zoals vaardigheden en toplocaties, zijn afkomstig van LinkedIn Talent Insights en weerspiegelen dus alleen medewerkers die op LinkedIn zitten.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.