Nieuws

Kwartiermakers gaan in gesprek over toekomst accountantsberoep

De twee Kwartiermakers toekomst accountancysector, Marlies de Vries en Chris Fonteijn, gaan tijdens een webinar op 20 mei in gesprek met accountants over de toekomst van het beroep.

De Kwartiermakers horen tijdens het webinar graag van accountants uit de praktijk (groot, klein, jong of oud) waar zij trots op zijn, of zich juist zorgen over maken. Ook willen ze graag weten hoe accountants invulling geven aan kwaliteitsverbeteringen in de sector.

De Vries en Fonteijn vertellen ook hoe zij het afgelopen jaar hebben ervaren, hoe de stand is van hun opdracht van de minister van Financiën en hoe zij het vervolg van die opdracht zien. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. De Kwartiermakers hopen op een "inspirerende middag, die zowel de deelnemers als henzelf nieuwe en verdiepende inzichten zal bieden".

Kort geleden spraken De Vries en Fonteijn al in een besloten sessie met (senior) managers van accountantsorganisaties. Het webinar van 20 mei staat echter open voor alle belangstellenden.

Aanvang op 20 mei is om 16.00 uur. De sessie duurt naar verwachting tot circa 17.30 uur. Aanmelden kan nog via de website van de NBA.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.