Nieuws

'Klimaatcursus' voor alle Deloitte-medewerkers

Alle 330 duizend medewerkers van Deloitte wereldwijd krijgen in de komende tijd een training aangeboden waarin zij meer leren over klimaatverandering.

Dat meldt Deloitte Global. Het programma heeft volgens Deloitte Global-ceo Punit Renjen als doel de mensen van Deloitte te infomeren, uit te dagen en te inspireren omtrent klimaatverandering, en hen te informeren hoe zij zelf meer thuis kunnen doen, en in het advies dat zij aan klanten geven. De training is ontwikkeld in samenwerking met het World Wildlife Fund (WWF).

"Om klimaatverandering aan te pakken, moeten we het begrijpen. Door hier meer over te leren kunnen we helpen bij het maken van de juiste keuzes die nodig zijn om de crisis te bestrijden. Dit programma is een krachtig hulpmiddel om de klimaatambities van ons meest waardevolle bezit en onze 'superkracht', namelijk onze medewerkers, te ontsluiten. Door alle 330.000 medewerkers op te leiden en te inspireren, kunnen we collectieve actie stimuleren op de schaal die nodig is om de klimaatverandering aan te pakken", aldus Renjen.

Volgens Renjen is het tijd dat bedrijven de manier waarop zij werken veranderen. "Als bedrijven duurzame waarde op lange termijn willen opbouwen voor alle belanghebbenden, dan moeten ze hun steentje bijdragen bij het bouwen van een rechtvaardige en duurzame toekomst. Met een bedrijfsbreed trainingsprogramma kunnen bedrijven een cultuur van duurzaamheid en klimaatbewust denken doorvoeren tot in de kern van hun werk", voegt Renjen toe.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.