Nieuws

Omzet Deloitte Global tikt 50 miljard aan

De omzet van Deloitte Global is in het boekjaar 2021 voor het eerst de 50 miljard gepasseerd. Het accountants- en advieskantoor realiseerde een omzetstijging van 5,5 procent.

Vooral de financiële adviestak groeide flink, met 12,9 procent, maar ook de audit en assurance-tak deed het goed, met 6,1 procent groei. Qua regio's sprong Asia Pacific er tussenuit, met een groei van maar liefst 14 procent.

Deloitte Global ceo Punit Renjen meldt dat het afgelopen jaar "moeilijk was en gekenmerkt door onzekerheid", maar ook dat het heeft laten zien wat er kan worden bereikt "wanneer bedrijven, overheden en de samenleving samenwerken om moeilijke wereldwijde uitdagingen aan te pakken".

"Hoewel de pandemie en verstoringen van het afgelopen jaar aanzienlijke ongelijkheid in onze samenleving hebben blootgelegd, hebben ze ons ook de mogelijkheid geboden om veerkracht in onze wereldeconomie op te bouwen, het vertrouwen in onze systemen en bedrijven te herstellen en een betere toekomst voor meer van onze de mensen van de wereld", aldus Renjen.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.