Nieuws

NBA-voorzitter bij BNR

De nieuwe NBA-voorzitter Kris Douma is op 11 januari te gast bij BNR Nieuwsradio.

Douma is te gast in het BNR-lunchprogramma 'Zakendoen', dat tussen 12.00 en 14.00 uur wordt uitgezonden. De nieuwe NBA-voorzitter spreekt daarin met presentator Thomas van Zijl over de stand van het accountantsberoep, de rol van accountants tijdens de coronacrisis, de beroepsorganisatie en zijn verwachtingen over het beroep.

Directe aanleiding voor zijn optreden is de profielschets die het Financieele Dagblad, dat gelieerd is aan BNR, recent publiceerde over Kris Douma. Afleveringen van het programma 'Zakendoen' zijn ook achteraf terug te luisteren via de BNR-website.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.