Nieuws

BST versterkt met drie nieuwe hosts

De succesvolle reeks Busy Season Talks gaat ook komend seizoen door. Het team van gespreksleiders is versterkt met drie nieuwe hosts.

De ‘huiskamergesprekken voor accountants’, gestart door Hakan Koçak en Arif Dursun tijdens de lockdown van begin 2021, loopt dit voorjaar door tot de seizoensfinale, die gepland staat op 2 juni aanstaande.

Het team van hosts, dat naast Hakan en Arif al bestond uit Wendy Groot, Charlie Groen en Aleks Kayhan, wordt versterkt met drie nieuwe gespreksleiders: Tülay Dilsiz-Gedik (manager Sustainability Reporting bij Deloitte en docent Financial Auditing Theory aan Nyenrode), Mitchell de Caluwe (werkzaam in de auditpraktijk en binnen de NL Public Policy afdeling bij EY) en Leo Veldhuizen (werkzaam bij Moore MTH in de auditpraktijk voor het mkb).

De reeks Busy Season Talks gaat ook na de zomer door. Inmiddels zijn al veertig afleveringen gemaakt op Clubhouse, wekelijks te horen op dinsdagavond om 20.00 uur. Naast het gesprek met de gasten is er daarbij ook ruimte voor muziek, filosofie en de actualiteit.

Over de seizoensfinale op 2 juni volgt nog meer informatie. Meer over de Busy Season Talks is te vinden via LinkedIn of de BST-community van de NBA. 

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.