Nieuws

Omzet Baker Tilly stijgt naar 105 miljoen euro

De omzet van Baker Tilly in Nederland is in 2021 met 5,6 procent gestegen naar 105,1 miljoen euro. De omzetgroei, vooral in de auditwerkzaamheden (inclusief NOW-activiteiten) en de adviesdiensten, zet hiermee gestaag door, aldus het kantoor.

Volgens bestuursvoorzitter Ronald Hoeksel werd 2021 net als 2020 overschaduwd door de coronacrisis, maar bleef de klantbediening goed op peil. "Het aanbevelingscijfer van onze klanten steeg van 7,7 naar ruim 7,9. Dat is een erg mooi resultaat."

Groeiversnelling

Baker Tilly streeft naar een stabiele plek in de top 10 van Nederlandse accountancy- en advieskantoren. Schaalvergroting is noodzakelijk, stelt Hoeksel, ook om aantrekkelijk te blijven voor medewerkers en klanten. "We zetten in op een versnelling van onze groei en kijken daarbij ook naar passende combinaties met andere ondernemingen. Ons nieuwe, veertiende kantoor van Baker Tilly in Groningen is veelbelovend gestart. Hiermee kunnen we onze klanten in de drie noordelijke provincies beter bedienen. Recent maakten wij de overname bekend van het Groningse Rikst Accountants. Ik wijs ook op de uitbreiding van onze Advisory Legal Services, die past in onze doelstelling om verder te groeien in MKB Accountancy & Advies."

Omzet (in mln euro’s)

2021

2020

Audit

47,1

43,5

MKB Accountancy & Advies

25,5

26,0

Fiscaal

21,5

21,0

Advisory

11,0

9,0

Totaal

105,1

99,5

Baker Tilly heeft ook zijn transparantieverslag 2021 gepubliceerd.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.