Nieuws

Seizoensfinale Busy Season Talks brengt huiskamergesprekken in beeld

Ook het tweede seizoen van de Busy Season Talks sluit af met een stevige seizoensfinale op 2 juni. Sprekers zijn onder meer Joris Luyendijk, Natacha Harlequin, Jeroen Smit en Agnes Koops.

De seizoensfinale is dit keer geen luistersessie op Clubhouse, maar brengt de gesprekken in de ‘huiskamer van de accountancy’ online live in beeld. De verschillende hosts van de Busy Season Talks (BST) spreken met hun gasten over thema’s als duurzaamheid, kansengelijkheid en het in contact staan met de samenleving.

Kansengelijkheid

Bij de opening gaat presentator Gerrit Heijkoop in gesprek met de founding fathers van BST, Arif Dursun en Hakan Koçak. Natuurlijk is er ook een muzikale aftrap door Aleks Kayhan. Vervolgens spreken hosts Charlie Groen en Mitchell de Caluwe met bevlogen advocate Natacha Harlequin, journalist-schrijver Joris ‘7 vinkjes’ Luyendijk en ‘vriend van de show’ Arnout van Kempen, over kansengelijkheid en privileges.

Aansluitend op een intermezzo, met reflectie door Margreeth Kloppenburg en Aleks Kayhan, gaan hosts Wendy Groot en Leo Veldhuizen samen met Agnes Koops (PwC) en Avinash Nandram (Auditdienst Rijk) nader in op het contact tussen beroep en samenleving.

Duurzaamheid

Na de nieuwsupdate door Marc Schweppe (Accountant.nl) wordt het thema ‘ESG op weg naar een betere wereld’ door hosts Tülay Dilsiz  en Aleks Kayhan besproken met journalist Jeroen Smit en Alfa-bestuursvoorzitter Fouk Tsang.

Natuurlijk is er ook een visuele vastlegging door ‘tekenend accountant’ Ferry Timp. De BST-seizoensfinale wordt online uitgezonden vanuit Utrecht. De uitzending begint om 18.45 uur en duurt tot circa 21.45 uur. Aanmelden kan via de pagina over het event op nba.nl.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.