Nieuws

BST-seizoensfinale: diversiteit, duurzaamheid en contact met de samenleving

Tijdens de seizoensfinale van de Busy Season Talks op 2 juni gaat het over zeven vinkjes, de transitie naar een impact economie, de relevantie van de accountant en meer. De lijst van gasten en sprekers is verder gegroeid.

Prominente sprekers tijdens de finale zijn onder meer topadvocate Natacha Harlequin, journalist-schrijver Joris Luyendijk, Agnes Koops (PwC) en journalist Jeroen Smit. Ook 'minister van de Nieuwe Economie' Michel Scholte en topcommissaris Tjalling Tiemstra nemen deel aan de discussie.

De hosts van de Busy Season Talks (BST) spreken vanuit een echte 'huiskamer' met hun gasten onder meer over duurzaamheid, kansengelijkheid en het in contact staan met de samenleving. De seizoensfinale is live te volgen via de website van de NBA. Tijdens de livestream kunnen deelnemers via de chatbox vragen stellen aan de gasten en de hosts van de show. Ook wordt de finale live uitgezonden via YouTube.

De BST-seizoensfinale wordt uitgezonden vanuit Utrecht. De uitzending begint op 2 juni om 18.45 uur en duurt tot circa 21.45 uur. 

Update: de BST-seizoensfinale is terug te kijken via het YouTube-kanaal van de NBA.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.