Nieuws

Koningin bezoekt KPMG voor jubileum Stichting Petje af

Koningin Māxima bezoekt op 9 juni het hoofdkantoor van KPMG in Amstelveen, ter gelegenheid van het vijftienjarig jubileum van Stichting Petje af. KPMG is donateur van de stichting, die zich richt op kansengelijkheid voor kinderen.

Tijdens haar bezoek ontmoet Koningin Māxima de kinderen van Petje af en spreekt zij met medewerkers, bestuursleden, vrijwilligers en betrokkenen die de stichting ondersteunen. Na het werkbezoek van de koningin start een lustrumcongres van Stichting Petje af, waar onder meer minister Carola Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) zal spreken.

KPMG-bestuursvoorzitter Stephanie Hottenhuis neemt deel aan een rondetafelbijeenkomst tijdens het lustrumcongres. Hottenhuis noemt het "een grote eer" om de koningin te mogen verwelkomen op het kantoor in Amstelveen. "Haar bezoek bevestigt eens te meer dat Petje af geweldig goed werk doet voor meer kansengelijkheid voor de generatie professionals van de toekomst."

Sinds 2019 ondersteunt KPMG Stichting Petje af, met pro bono advies over organisatievraagstukken rondom de groei en meerjarenstrategie van de stichting.

Foto: RVD

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.