Nieuws

Omzet Crowe Foederer stijgt met 8,5 procent

De omzet van Crowe Foederer is in 2021 met 8,5 procent gestegen naar 57,2 miljoen euro. Het accountants- en advieskantoor verwacht dat de groei in 2022, door een combinatie van autonome groei en al gerealiseerde overnames, zal versnellen naar 20-25 procent.

Bij alle service lines steeg de omzet, "waarbij de focus op onze HR- en IT-diensten terug te zien is in een sterke groei in het aantal nieuwe relaties". Ook het aantal medewerkers groeide flink, van 448 eind 2020 naar 507 medewerkers per 1 januari 2022.

De vooruitzichten voor dit jaar zijn ook veelbelovend, zegt ceo Johan Daams. "Zo laat het eerste kwartaal 2022 wederom een autonome omzetgroei zien van 10 procent en is het aantal personeelsleden inmiddels gegroeid naar 550. Daarnaast dragen overnames zoals die van Personeelsdiensten Veghel (PDC) en CONTOUR accountants nog eens ruim 10 procent bij aan onze omzetgroei en een uitbreiding naar 620 medewerkers per 1 juni. Daarmee verwachten we dit jaar een totale omzetgroei te noteren van 20-25 procent."

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.