Nieuws

Omzet Moore DRV stijgt naar 64,4 miljoen euro

Moore DRV heeft in 2021 een omzet gerealiseerd van 64,4 miljoen euro, een stijging van 2,3 procent ten opzichte van een jaar eerder. Het aantal medewerkers bleef met ruim 600 op peil.

"Een groei was wenselijk om de potentie in de markt te benutten", aldus Moore DRV, maar het kantoor heeft "weloverwogen een pas op de plaats gemaakt uit oogpunt van kwaliteitszorg en werkdruk. Er is opnieuw flink geïnvesteerd in automatisering om routinematige werkzaamheden te verminderen en ruimte te creëren voor advies."

De adviesdienstverlening groeide en ook Crossminds (fusie & overnames en strategie) groeide flink en had het beste jaar ooit. De deelneming in Your Trust Netherlands B.V. is in 2021 overgedragen aan het management, wat een drukkend effect had op de netto-omzet. De vooruitzichten voor 2022 zijn volgens Moore DRV "vooralsnog goed".

Het kantoor, dat in 2022 het honderdjarig bestaan viert, voegde begin dit jaar 'Moore' toe aan haar naam, om de internationale dienstverlening meer te benadrukken. Moore is het wereldwijde netwerk van onafhankelijke kantoren waarbij DRV is aangesloten.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.