Nieuws

Van Oers zoekt snelste accountant van Nederland

Het Brabantse Van Oers Accountancy & Advies, sponsor van de Marathon Brabant, organiseert in het kader daarvan een aparte competitie voor ‘de snelste accountant van Nederland’.

Tijdens de marathon op 30 oktober aanstaande kunnen accountants deelnemen aan de halve of hele marathon, om kans te maken op deze titel. De prijs voor de snelste accountant wordt op beide afstanden uitgereikt aan zowel vrouwen als mannen.

Van Oers, een accountants- en advieskantoor met vijf vestigingen en circa vierhonderd medewerkers in Brabant, is naamgever en hoofdsponsor van de Marathon Brabant, die jaarlijks wordt gehouden op de laatste zondag van oktober in Etten-Leur.

Inschrijving voor de snelste accountant staat open voor accountants uit heel Nederland. De NBA heeft aangegeven aanwezig te zijn op zondag 30 oktober, om deelnemende accountants aan te moedigen.

Accountants die de strijd aan willen gaan met hun hardlopende collega’s kunnen zich inschrijven voor ‘de snelste accountant van Nederland’ via de website van de Marathon Brabant. Belangrijk is om bij het inschrijfformulier de regel ‘Ik ben accountant bij de NBA’ aan te vinken.  

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.