Nieuws

Belastingdienst wil gelijkwaardige relatie met fiscaal dienstverleners

Ruim 650 fiscaal dienstverleners en salarisprofessionals bezochten eind november De Kuip in Rotterdam, voor een van de Intermediairdagen van de Belastingdienst. De dagen moeten bijdragen aan een gelijkwaardige relatie tussen dienst en intermediairs.

"We dienen een gezamenlijk belang, dat van mkb-ondernemers die correct en op tijd aan hun fiscale verplichtingen willen voldoen", aldus mkb-directeur Nes Barkey Wolf van de Belastingdienst tijdens de dag in Rotterdam.

Volgens de dienst tonen cijfers aan dat ondernemers die zich door intermediairs laten begeleiden, veel vaker een hogere kwaliteit van hun belastingaangifte hebben. "Daarom streven wij naar een gelijkwaardige relatie", stelde Barkey Wolf.

Intermediairdagen

Tussen 6 november en 7 december organiseert de Belastingdienst de reeks Intermediairdagen, met name gericht op fiscaal dienstverleners. Tijdens de dagen wordt meer verteld over het Belastingplan 2024 en andere belangrijke fiscale veranderingen waarmee intermediairs en hun opdrachtgevers te maken krijgen.

Ook krijgen fiscaal dienstverleners praktische tips die ze kunnen toepassen voor hun klanten en relaties. De sessies zijn ook online te volgen op 12, 13 en 14 december.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.