Nieuws

Auxilium schenkt opbrengst Wwft-webinar aan Giro 555

Auxilium, de service-organisatie voor mkb-accountants, schenkt de gehele opbrengst van een webinar over de Wwft aan Giro 555, als bijdrage voor hulp aan slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

In het webinar over de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) worden deelnemers bijgepraat over de gevolgen van deze wet. Het webinar, dat wordt georganiseerd op 13 februari (15-17 uur) is bedoeld voor (assistent) accountants, fiscalisten en medewerkers van accountantskantoren.

De deelnameprijs voor het webinar bedraagt €100 per persoon. De opbrengst komt geheel ten goede aan Giro 555, aldus Auxilium.

Veel initiatieven

Op social media wordt ook vanuit het accountantsberoep inmiddels veelvuldig gewezen op initiatieven om de slachtoffers van de aardbevingen te helpen, met financiële bijdragen, vrijwilligerswerk of het sturen van hulpgoederen. Ook BusySeasonTalks-host Hakan Koçak vraagt in een artikel op LinkedIn aandacht voor zulke initiatieven.

Door de Stichting Samenwerkende Hulporganisaties, waarin onder meer het Rode Kruis, UNICEF en Oxfam Novib participeren, is Giro 555 geopend voor donaties. Een Nationale Actiedag om geld in te zamelen voor de slachtoffers is gepland voor woensdag 15 februari.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.