Nieuws

NBA krijgt nieuwe telefoonnummers door aanstaande verhuizing

Vanaf 29 maart worden alle telefoonnummers van de NBA gewijzigd. Dat heeft te maken met de naderende verhuizing van de beroepsorganisatie van Amsterdam naar Hoofddorp.

Het centrale telefoonnummer van de NBA (momenteel 020-3010 301) verandert per 29 maart 18.00 uur in 088-4960 301. Net als bij het centrale nummer blijven ook bij interne doorkiesnummers de laatste drie cijfers gelijk.

De 020-nummers blijven tot aan de dag van de verhuizing naar Hoofddorp (13 juni aanstaande) wel bruikbaar, maar de NBA adviseert om de nummers eerder alvast aan te passen. 

Verhuizing

De NBA vertrekt officieel per 1 juli 2023 uit Amsterdam. De beroepsorganisatie verruilt het huidige pand aan het begin van de Zuidas voor een kantoorgebouw in Hoofddorp. Dit kantoor Pharos is een verzamelgebouw met meerdere huurders; de NBA betrekt hierin de eerste verdieping.

Het kantoorgebouw, direct gelegen naast het treinstation van Hoofddorp, beschikt over ruime vergaderfaciliteiten; ook voor commissies en werkgroepen en voor evenementen zoals het afleggen van de beroepseed.

Vanwege de verhuizing is het huidige NBA-kantoor in Amsterdam een groot deel van de maand juni niet meer te gebruiken voor vergaderingen.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.