Nieuws

Nederlands kampioen kan in drie minuten twaalf facturen versturen

Harry van de Mortel van Delta HR & Payroll is uitgeroepen tot 'Nederlands kampioen facturen sturen'. In drie minuten tijd wist hij liefst twaalf facturen uit te sturen.

Het kampioenschap werd voor de eerste keer gehouden en vond plaats tijdens een sportdag van softwarebedrijf AFAS in Leusden. Het bedrijf wilde met het kampioenschap bewijzen dat facturatie niet ingewikkeld hoeft te zijn, "zelfs niet voor jonge ondernemers zonder accountant".

Volgens AFAS is financieel beheer "cruciaal" voor het voorbestaan en de gezondheid van ondernemingen, zowel klein als groot. Door het facturatieproces makkelijker te maken blijft er meer tijd over voor andere zaken, zoals sporten, aldus het softwarehuis.

Winnaar Van de Mortel is in staat om onder hoge druk 240 facturen te versturen in een uur tijd. Hij kan zich naar eigen zeggen "onwijs goed focussen" op zulke momenten. "Niet voor niets dat mijn team mij aanwees om dit klusje te klaren. Maar dat ik mij als eerste 'Nederlands kampioen facturen sturen' mag noemen, had ik niet verwacht."

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.