Nieuws

NBA verlaat kantoor in Amsterdam

De NBA verhuist per 1 juli van de Amsterdamse Zuidas naar kantoorgebouw Pharos in Hoofddorp. Vanaf 12 juni wordt het kantoor in Amsterdam al verlaten, in verband met de voorbereiding van de verhuizing.

Het huidige pand van de NBA is vanaf 12 juni ook niet meer toegankelijk voor vergaderingen en andere afspraken. NBA-medewerkers werken de komende weken vanuit huis of een andere locatie en zijn bereikbaar via telefoon of MS Teams.

Door werkzaamheden rondom de verhuizing is het op 15 en 16 juni tijdelijk niet mogelijk om in te loggen op MijnNBA, op het NBA Communityplatform en voor trainees op Mijn Stagebureau en de Electronische Leeromgeving (ELO).

Ook het Helpdeskformulier is tijdelijk niet te gebruiken. Het centrale telefoonnummer van de NBA is dan eveneens uit de lucht. Een en ander duurt van donderdag 15 juni vanaf 12:00 uur tot en met vrijdag 16 juni 18:00 uur.

Nieuw adres

Leden en andere relaties zijn vanaf maandag 3 juli welkom in Hoofddorp, op het nieuwe adres van de NBA: Mercuriusplein 3, 2132 HA Hoofddorp. Het nieuwe postadres van de NBA is vanaf 1 juli Postbus 242, 2130 AE Hoofddorp.

Het nieuwe centrale telefoonnummer is 088 4960 301. De huidige doorkiesnummers (laatste drie cijfers) veranderen niet.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.