Nieuws

BusySeasonTalks doen niet aan een zomerstop

De reguliere wekelijkse ClubHouse-uitzendingen van de BusySeasonTalks zijn er niet gedurende de zomermaanden. Het team van BST laat echter wel op diverse manieren van zich horen, onder meer via podcasts.

In het afgelopen BST-seizoen werd al duidelijk dat de 'huiskamergesprekken voor en door accountants' veel worden teruggeluisterd via Spotify. Dat was mede aanleiding om als BST-team ook in de zomer door te gaan met het organiseren van gesprekken, maar dan als podcasts.

Podcasts

Zo spraken hosts van BST in de afgelopen weken met NOREA-bestuursleden Irene Vettewinkel-Raymakers en Marc Welters over IT-auditing en met Peti de Wit (KPMG) over leiderschap en de accountant in de financiƫle sector.

Ondernemer Pavle Beslic vertelde over zijn ontwikkeling van registeraccountant naar ondernemer met zijn eigen bedrijf StaffYou. Over de mogelijkheden van AI is gesproken met Mona de Boer, partner bij PwC. In de jongste editie vertelt Bart Jonker, cfo van Grant Thornton, over zijn loopbaan en de uitdagingen van een rol als cfo.

Daarnaast zijn podcasts gemaakt van diverse bijdragen tijdens de seizoensfinale van 1 juni jl., die ook via YouTube als geheel terug te kijken is. Ook droeg BST bij aan de recente FAR-conferentie op Nyenrode medio juni.

Nieuwe seizoen

Op 12 september organiseert het team van BusySeasonTalks, samen met Qconcepts, een inspiratiesessie en live-podcast over het thema 'Presteren onder druk', met onder meer als gast KNVB-scheidsrechter Bas Nijhuis.

In september gaan ook de reguliere BST-uitzendingen op ClubHouse weer van start, aldus de initiatiefnemers. Nagedacht wordt nog over frequentie en opzet. Bedoeling is om meer ruimte te maken voor gesprekken over actuele berichtgeving uit de sector.

Meer informatie is te vinden via de LinkedIn-pagina van BusySeasonTalks.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.