Nieuws

Accountant.nl ook via LinkedIn te volgen

Ons nieuws- en discussieplatform Accountant.nl is vanaf nu ook te volgen via een eigen pagina op LinkedIn.

Als sociale medium is LinkedIn populair onder accountants en financiële professionals, ook omdat het platform steeds meer wordt ingezet voor debat en discussie, naast de functie als 'digitale contactenlijst'.

Op Accountant.nl kan uiteraard onverminderd worden gereageerd op columns, opiniebijdragen en artikelen, zoals dat al sinds de start van de website in 2007 het geval is. Daarnaast zal ons platform voor nieuws en debat voor accountants en financials voortaan ook via de eigen LinkedIn-pagina zijn volgers up-to-date houden.

Naast columns en artikelen worden ook 'eigen' nieuwsberichten door de redactie regelmatig gedeeld via de LinkedIn-pagina, om de discussie over het beroep te stimuleren. Volg dus onze berichtgeving en de opinie-bijdragen ook via de LinkedIn-pagina van Accountant.nl.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.