Nieuws

Vincent de Jong en Hüseyin Göksu nieuwe bestuurders bij 216 Accountants

Per 1 juli vormen Vincent de Jong en Hüseyin Göksu het nieuwe bestuur van 216 Accountants. Zij volgen Richard Smid en Jeroen van der Krabben op.

Vincent de Jong werkt sinds 2018 bij 216 waar hij medeverantwoordelijk is voor de landelijke en regionale fiscale praktijk. Hij studeerde Fiscaal recht en heeft de opleiding Register Belastingadviseurs afgerond. De Jong is zijn carrière gestart bij PwC en Deloitte en is daarna bij KroeseWevers en Stratax aan de slag gegaan, waar hij adviseerde aan cliënten op de nationale markt en M&A-trajecten.

Hüseyin Göksu is accountant en vestigingsleider bij 216 Accountants in Breda en landelijk kwaliteitsmanager voor 216. Göksu studeerde Bedrijfseconomie. Hij werkte sinds 2013 bij het deel van KPMG Nederland dat in 2015 overging in 216 Accountants. Hij was ook enkele jaren credits coach bij Credits Micro Financiering Nederland.

Vincent de Jong en Hüseyin Göksu

Lees ook het interview met vertrekkend bestuurders Richard Smid en Jeroen van der Krabben.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.