Nieuws

Fusie Sibbing Adviesgroep en Tavernemeun Accountants

Sibbing Adviesgroep en Tavernemeun Accountants zijn op maandag 3 juli gefuseerd.

Door de fusie ontstaat een organisatie met circa 120 medewerkers, met diensten op het gebied van praktijkadvies, financieel advies, accountancy, verzekeren en collectief advies. Zeven van de 120 medewerkers zijn accountant (AA).

Sibbing is een financieel adviesbureau voor (para)medici, en sinds 1977 actief met een financieel adviesbedrijf en een verzekeringsbedrijf. “Daarnaast hebben we in 2012 Sibbing accountants en adviseurs opgericht. Om de snelle groei van ons accountantskantoor in goede banen te leiden, werkten we sinds begin vorig jaar collegiaal samen met Tavernemeun",  licht vennoot Theo Kruse van Sibbing toe. De samenwerking beviel zo goed dat er tot een fusie is besloten.

"Met deze stap kan Tavernemeun haar langgekoesterde wens realiseren om zich te ontwikkelen tot een accountantskantoor met een onderscheidend specialisme", aldus partner Arie van Rabenswaaij van Tavernemeun.

De nieuwe combinatie zal onder de naam Sibbing accountants en adviseurs BV verdergaan. Sibbing accountants en adviseurs B.V. is onderdeel van Sibbing Adviesgroep B.V. Allen zullen opereren vanuit het pand van Sibbing in Veenendaal. Daarnaast is er een vestiging met drie medewerkers in Barneveld.

 

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.