Nieuws

NBA Opleidingen start in juli weer met fysieke bijeenkomsten

NBA Opleidingen gaat in juli weer cursussen aanbieden waar mensen fysiek bij aanwezig kunnen zijn.

Door de uitbraak van het coronavirus was het sinds medio maart niet mogelijk om fysieke cursussen aan te bieden. NBA Opleidingen heeft toen het cursusaanbod omgezet naar online cursussen. Vanaf 1 juli is het volgens de richtlijnen van de RIVM weer toegestaan om fysieke bijeenkomsten met maximaal honderd personen te organiseren.

Sandra Kroon, manager Afdeling Lerend Beroep: "We kijken ernaar uit om cursisten vanaf dan weer te ontmoeten op een veilige, verantwoorde manier. In de eerste periode zullen we een 'hybride model' gebruiken, van zowel online als fysieke cursussen. We blijven dus de komende tijd nog webinars aanbieden. Het aanbod zal gedurende een overgangsperiode echter steeds meer naar fysieke bijeenkomsten gaan. De Summer Schools zijn bijvoorbeeld allemaal fysieke bijeenkomsten."

De cursussen worden volgens NBA Opleidingen met "grote zorg voor veiligheid" georganiseerd. Kroon: "Wij houden ons strikt aan de adviezen van het RIVM en de GGD. NBA Opleidingen werkt samen met locaties die coronamaatregelen treffen. Daarnaast hebben wij een aantal spelregels geformuleerd waar elke aanwezige zich aan dient te houden."

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.