Arnout van Kempen

Arnout van Kempen

Arnout van Kempen di CCO CISA studeerde accountancy aan Universiteit Nyenrode. Hij is lid van de Information Systems Audit & Control Association en van het Moldaafse accountantsinstituut ACAP. Hij voerde werkzaamheden uit op het gebied van financial- en IT-audit, advisering van bedrijven en legal support voor advocaten.

Als medewerker van de Autoriteit Financiële Markten was Arnout nauw betrokken bij het schrijven van de Wet toezicht accountantsorganisaties en bij de opzet van het accountantstoezicht. Bij het NIVRA hield hij zich bezig met public affairs, internationale contacten en diverse 'niet reguliere' projecten binnen Beleid & Innovatie.

Tegenwoordig is Arnout werkzaam als zelfstandig compliance officer voor (grotere) mkb-kantoren en docent voor SRA, NBA en Saxion Hogeschool. Hij is lid van de Commissie Financiële verslaggeving & Accountancy van de AFM en lid van de signaleringsraad van de NBA en van het platform niet-oob-kantoren. Daarnaast is hij diaken van het bisdom ‘s-Hertogenbosch.