Magazine

De PSU van Wendy Groot

Dertig jaar, registeraccountant bij de Belastingdienst, lid landelijke projectgroep Doorontwikkeling Horizontaal Toezicht. Sinds 2018 ook bestuurslid van NBA Young Profs.

Dit artikel is verschenen in Accountant Q3, 2018

Bekijk alle artikelen uit dit nummer

» Download dit artikel in pdf

Getrouwd, drie “schatten van kinderen”, woont in Nieuwegein. Schrijft graag en houdt van lezen, “van filosofie en Sapiens van Harari tot de Harvard Business Review of To kill a mocking bird”. Haar outfits zijn bij voorkeur vrij rustig. “Ik streef naar een professionele, vrouwelijke uitstraling. Een goede, professionele indruk ondersteunt de inhoud die je als accountant hoort te brengen.”

Gerelateerd

Magazine

De PSU van Adrian Egas

Dertig jaar, IT-business consultant en product owner bij Alfa Accountants en Adviseurs. Tevens bestuursvoorzitter van NBA Young Profs. Bezig met de praktijkopleiding tot AA. Woont in Vriezenveen, getrouwd met ‘superwoman’ Maaike, heeft twee ‘voorbeeldkinderen’ van vier en één jaar. Speelt zaalvoetbal en kruipt als er tijd voor is soms achter de Xbox One. “Accountants will save the world. Maar we moeten wel met zijn allen slimmer gaan werken, in plaats van steeds hetzelfde trucje te doen.”

x 0 Marc Schweppe

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.