Magazine

Verplichte kost

Welk boek ‘moet’ u lezen? De keus van John Weerdenburg, mede-eigenaar van Auxilium Adviesgroep: ‘Een fan per dag!’

Dit artikel is verschenen in Accountant Q1, 2019

Bekijk alle artikelen uit dit nummer

» Download dit artikel in pdf

Voor accountants die het lastig vinden om invulling te geven aan relatiebeheer heb ik een goed praktisch advies. Neem een paar uurtjes vrij en lees het boek Een fan per dag! van Jos Burgers. Een boek zonder ingewikkelde marketingstrategieën, maar vol met concrete, makkelijk uit te voeren stappen. De gedachte achter zijn boek is eigenlijk simpel: Een tevreden klant is niet meer genoeg, het gaat erom een klant te hebben die ‘fan’ van je is en daardoor ambassadeur van je wordt.

En hoe doe je dat? Concreet door de verwachtingen van de klant te overtreffen. Is dat lastig bij financiële dienstverlening? Na het lezen van dit boek niet meer! In het boek geeft hij antwoord op de vragen Wat, Hoe en Waarom? Maar ook op: Waarom niet? In prettig leesbare hoofdstukken, voorzien van herkenbare voorbeelden, anekdotes en humor. En juist die herkenbaarheid maakt het goed toepasbaar. “De kunst van het niet ingewikkeld doen, maar met een nuchtere heldere aanpak aan de slag te gaan“, zo wordt u gemotiveerd om concreet aan de slag te gaan. Hierbij kunt u natuurlijk actief uw creativiteit activeren, maar dit kunt u ook realiseren door alert te zijn op kansen die zich vaker aandienen dan u wellicht denkt.

Kortom, na het lezen van dit boek realiseert u zich beter dat u niet alleen met een goed advies, maar ook door een simpel gebaar of extra aandacht, van iedere klant een fan kunt maken.

Een fan per dag!, Jos Burgers, ISBN: 9789089653291

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.