Nieuws

Ten Kate Huizinga gaat startups begeleiden

Accountants- en belastingadvieskantoor Ten Kate Huizinga heeft op 2 november de aanbesteding gewonnen voor de begeleiding van TOP-regeling-kandidaten. De TOP-regeling wordt gesteund door Kennispark Twente.

De komende zes jaar zal Ten Kate Huizinga als accountant en adviseur betrokken worden bij de begeleiding van zo'n twintig startups per jaar. Dat is de afspraak die Kennispark Twente met het accountants- en belastingadvieskantoor aangaat.

TOP is bedoeld voor innovatieve ondernemers in Twente die in samenwerking met de Universiteit Twente en/of Saxion willen starten. Tom Franken, mkb-adviseur bij Ten Kate Huizinga: ”We zijn verheugd dat er sinds lange tijd weer een van oorsprong Twents accountantskantoor betrokken is bij de TOP-regeling. Doordat wij ervaring hebben met verschillende startups in Twente, kunnen wij de kandidaten op de juiste wijze adviseren in hun bedrijfsvoering.”

Doordat Ten Kate Huizinga zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld in de technologiesector, is het kantoor naar eigen zeggen uitgegroeid tot een specialist voor technologiebedrijven.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.