Nieuws

EY Australië schrapt kantoortijden

EY heeft in Australië en Oceanië kantoortijden en verplichte aanwezigheid volledig afgeschaft.

Dat schrijft de Australian Financial Review. Als onderdeel van EY's Workplace of the Future-programma mag iedereen die bij EY werkt nu zelf bepalen wanneer hij of zij naar kantoor komt. EY zegt zich volledig te focussen op resultaten, en niet op aanwezigheid.

EY heeft in dit kader ook de inrichting van zijn kantoren veranderd. Er zijn nu alleen nog maar zogenoemde hot desks, bureaus waar je altijd aan kunt gaan zitten en waar je kunt inloggen op je eigen werkomgeving. Niemand heeft meer een eigen bureau. Volgens EY is er door de veranderingen een stuk minder kantoorruimte nodig.

Verder zou het verloop onder het personeel lager zijn als gevolg van de nieuwe aanpak en voormalig personeel zou vaker terugkomen, met als meest genoemde reden de flexibiliteit. 

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.