Nieuws

Big four in top tien gedroomde werkgevers

De vier grootste accountantsorganisaties staan allemaal in de wereldwijde top tien van gedroomde werkgevers voor studenten bedrijfskunde. Ook Grant Thornton is in de lijst van 'dream companies' te vinden. Google staat op nummer één.

Die eerste plaats krijgt Google in een  onderzoek naar The World's Most Attractive Employers van onderzoeks- en adviesbureau Universum. De internetgigant staat bekend om haar goede beloning, de vele extraatjes en een bijzondere bedrijfscultuur.

Universum vroeg wereldwijd ruim honderdduizend business-studenten naar de organisaties waarvoor ze het liefste zouden werken. Na Google en Apple staat EY fier op nummer drie en PwC op plaats vijf, na Goldman Sachs. Deloitte volgt op plek zes en KPMG komt, na Microsoft, op nummer acht.

De enige andere accountantsorganisatie in de top vijftig van Universum is Grant Thornton, op plaats 34.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.