Nieuws

Droomjob

Het gaat over een boekhouder, niet over een accountant. Maar toch: een filmpje op de website van de Belgische tv-zender VTM is te leuk om te laten schieten.

Het toont een wel heel succesvolle invulling van het 'vader-voor-de-klas'-concept. De kinderen juichen over zijn fiscaal-vriendelijke wijze van afschrijven van een bestelwagen en vechten om het mogen inboeken van een btw-bon.

Ook de vrouwelijke leerkracht is na afloop duidelijk onder de indruk van deze rekenmeester. Jammer dat er geen tijd meer was voor het verhaal van de andere papa. Maar ach, dat was ook gewoon een brandweerman…

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.