Nieuws

Voormalige vestigingen Lodder starten nieuw merk

Twee voormalige vestigingen van het accountantskantoor Lodder & Co zijn samen de New Vision Groep gestart. Van de oorspronkelijke zeven vestigingen hanteert alleen die in Tilburg nog de naam Lodder.

Twee voormalige kantoren die waren aangesloten bij accountantskantoor Lodder & Co, zijn per 1 januari samen verder gegaan als New Vision Groep. Het gaat hier om de accountantskantoren Demac uit Culemborg en SKH uit Berkel en Rodenrijs. Zij waren twee van de zeven vestigingen die eerder samen de accountantsketen Lodder & Co vormden. De New Vision Groep telt dertig medewerkers.

In een persbericht zegt de groep dat de aanleiding voor de samenwerking de verbreding en verdieping van het dienstenpakket op financieel en zakelijk gebied is. Betrokken partners van de New Vision Groep waren niet beschikbaar voor een nadere toelichting.

Demac is gespecialiseerd in de automotive, SKH in de tuindersbranche. Deze specialismen blijven zij houden, zo geven ze aan. Ook zullen zij hun klanten vanuit de kantoren in Culemborg en Berkel en Rodenrijs blijven bedienen, aldus de persverklaring.

De accountantsgroep Lodder & Co viel afgelopen najaar uiteen, toen vier van de zeven vestigingen opgingen in ETL Nederland. Van de overige drie opereerde Demac al onder eigen merknaam, voordat Lodder uiteenviel. Demac en SKH staan op de website van Lodder & Co overigens nog steeds vermeld als vestigingen van deze keten.

De Lodder-keten heeft alleen nog een vestiging in Tilburg, die zich als Lodder & Co presenteert. Voor vragen verwijst deze vestiging door naar het hoofdkantoor van ETL Nederland. Daar was nog niemand bereikbaar voor een reactie.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.