Nieuws

Veel belangstelling voor fraudedebat

Er is veel belangstelling voor door Accountant.nl georganiseerde fraudedebat, dat vanavond wordt gehouden in Amsterdam. Het debat is volgeboekt en NBA-directeur Berry Wammes en hoogleraar en blogger op deze site Marcel Pheijffer werden vanmorgen bij BNR Nieuwsradio geïnterviewd naar aanleiding van het debat en het gisteren gepubliceerde concept-fraudeprotocol.

Accountant.nl organiseert het debat als vervolg op de discussie op de site over de vraag wat de rol van de controlerend accountant is in het ontdekken van fraude. Insteek van het debat is de vraag hoe de accountant een beter antwoord kan bieden op de verwachtingen van het maatschappelijk verkeer.

Sprekers tijdens het fraudedebat zijn Peter Schimmel, forensisch accountant en partner Grant Thornton, Marcel Pheijffer, hoogleraar forensische accountancy aan Nyenrode en Leiden, Pieter de Kok, oprichter Coney, Paul Koster, directeur beleggersvereniging VEB en Arjan Brouwer, partner PwC en hoogleraar accountancy aan de VU. Gespreksleider is Joost Hoebink.

Het debat wordt gehouden in gebouw Tolhuistuin in Amsterdam op de eerste dag van het gelijktijdig in Eye georganiseerde Fraude Film Festival.

» Berry Wammes op BNR Nieuwsradio
» Marcel Pheijffer op BNR Nieuwsradio
» Werkgroep Fraude ontwikkelt fraudeprotocol

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.