Nieuws

Coney opent kantoor in Noord-Brabant

Accountants- en analyticskantoor Coney opent een vestiging in Noord-Brabant, in het pand van accountantskantoor Ontdekkracht uit Goirle.

Vanaf 31 augustus is Coney actief vanuit de nieuwe locatie met het aanbieden van data-driven audits en business analytics-dienstverlening. Coney Brabant is een partnerschap tussen accountantskantoor Ontdekkracht en Coney.

Ronald Louer RA en Olaf van Hoek AA van Ontdekkracht spelen volgens Pieter de Kok RA, managing partner van Coney, beiden een belangrijke rol in de verdere groei van Coney Brabant. Louer geeft mede leiding aan de audit-dienstverlening van Coney. Van Hoek vormt met Onno Wouters RA van Coney een team rondom de business analytics-dienstverlening.

Naast de nieuwe locatie in Goirle heeft Coney ook vestigingen in Amsterdam en Rotterdam.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.