Nieuws

KPMG presenteert nieuwe merkcampagne

KPMG start deze week een nieuwe merkcampagne op de Nederlandse markt, met de slagzin ‘People-driven progress'.

Volgens KPMG moet de campagne benadrukken dat "vooruitgang pas echt vooruitgang is als deze goed is voor mens en maatschappij". De campagne is het startsein voor een lange termijn positionering van KPMG en richt zich met name op dienstverlening op het gebied van cybersecurity, digitale transformatie, business assurance en audit.

Esther van Zeggeren, directeur Brand, Reputation & Marketing Management bij KPMG: "De maatschappij en organisaties worden geconfronteerd met veel nieuwe technologieën. Deze hebben een grote impact op ons dagelijks leven. De cruciale vraag is of deze technologieën waarde toevoegen aan mens en maatschappij. De campagne is er op gericht KPMG te positioneren op deze cruciale vraag. In onze visie zorgen technologieën pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit. Dat is onze kijk op vooruitgang en de manier waarop wij met onze dienstverlening waarde toevoegen voor onze klanten."

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.