Nieuws

Visser & Visser beste werkgever

Accountantskantoor Visser & Visser is door werknemers gekozen tot beste werkgever van 2018-2019 in de categorie financiële dienstverlening.

Dat meldt hr-adviesorganisatie Effectory, op basis van haar jaarlijkse Beste Werkgevers-onderzoek.

De beste werkgevers in alle branches nemen de mening van hun mensen serieus, vragen naar hun ideeën en gebruiken die om hun organisatie continu te verbeteren. Visser & Visser versloeg in de categorie financiële dienstverlening Robeco, BDO en Meijburg & Co, die ook allemaal bovengemiddeld scoorden.

De winnaars blinken op diverse gebieden uit, aldus het onderzoek. Zo scoort de profitsector met name goed op klantgerichtheid en piekt de non-profitsector op verloopbestendigheid. De zorg blinkt juist uit in bevlogenheid.

Organisaties moeten zich zelf aanmelden voor deelname aan het onderzoek. De bestscorende organisaties worden beloond met een keurmerk, gebaseerd op de waardering door de eigen mensen. In totaal beoordelen bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. De winnaars per sector mogen zich een jaar lang 'Beste Werkgever 2018-2019' noemen.

Op 7 maart wordt uit alle branchewinnaars de 'Beste Werkgever van Nederland' gekozen.

Gerelateerd

reacties

Reageer op dit artikel

Spelregels debat

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.