Nieuws

Deloitte start innovatiehub in oude Citroën-garage

Deloitte opent in april The Garage, een plek waar het kantoor samen met klanten wil werken aan digitale transformatie.

The Garage is volgens Deloitte "een energieke en creatieve omgeving waar we met onze samenwerkingspartners, weg van conventionele kantoren en remmende factoren, onze klanten nog beter en op grote schaal kunnen helpen in hun digitale transformatie".

In The Garage, gezeteld in de voormalige Citroën-garage in Amsterdam, moeten multidisciplinaire teams digitale transformatie tastbaar maken. "Designers en technologie experts werken bijvoorbeeld samen met onze experts op gebieden als talent, organisatie design en digital supply chain. Door middel van design gedreven sessies worden vernieuwende proposities, bedrijven, klant- en werknemer ervaringen, tastbare prototypes, en concrete transformatieplannen ontwikkeld", aldus Deloitte. De 1670 vierkante meters in The Garage zijn volgens Deloitte voorzien van de nieuwste technologieën, "zodat tijdens 2-10 weken ter plekke aan innovaties gebouwd kan worden".

Tijdens het openingsevenement van The Garage op 10, 11 en 12 april zal Deloitte een serie van ‘Future of …’- challenges presenteren, waarbij ingezoomd wordt op de toekomst van financiën, zorg, werk en voeding.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.