Nieuws

Accounttech Open Podium: meer dan een dozijn inschrijvingen

Dertien tech-initiatieven hebben zich tot nu toe ingeschreven voor het Accounttech Open Podium op 13 juni 2019. Aanmelden kan nog tot 15 mei aanstaande.

Deelname aan het open podium is bestemd voor partijen die een idee, product of tool ontwikkeld hebben dat relevant is voor het accountantsberoep. Ook initiatieven van buiten de accountancy zijn welkom. Softwareleveranciers mogen deelnemen als hun product of dienst nog niet op de markt is of niet binnen zes maanden wordt gelanceerd. Accounttech benadrukt dat het podium niet als commercial of verkoopmiddel mag worden gebruikt.

Forum

Een onafhankelijk forum geeft live feedback op de meest aansprekende inzendingen. De forumleden zijn Jan Wietsma (bestuurslid NBA), Antje Kuilboer-Noorman (commissaris, onderneemster en innovator), Joost van Buuren (professor auditing & assurance Nyenrode) en Arpad Gerecsey (directeur en chief innovation officer A-Lab Amsterdam).

Met het organiseren van een open podium wil de werkgroep Accounttech technologische toepassingen versnellen, valideren en vooruit helpen. Het forum is blij met het aantal aanmeldingen. De initiatieven zijn zeer verschillend van opzet en ook het stadium verschilt.

Aanmelden voor het Accounttech Open Podium kan nog tot 15 mei. Meer informatie is beschikbaar op nba.nl/open-podium.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.